logo

Tegn til hund og kat

Vi har et stort udvalg af katte- og hundetegn

Søger I et tegn til jeres hund eller kat? Så er Parkens Sko & Nøgleservice en fornuftig løsning. Vi tilbyder ca. 50 forskellige katte- og hundetegn i messing eller rustfrit stål - og kan oftest imødekomme netop jeres ønsker til f.eks. størrelse og farve.

Vi har mange forskellige modeller, tilpasset hunde og katte i mange størrelser. Har I svært ved at overskue de mange muligheder, hjælper vi naturligvis med at finde det optimale tegn til dyret.

Hvad skal der stå på tegnet?
Det er op til jer, hvad der skal stå på tegnet. Vi graverer bl.a. navn, adresse og telefonnummer.

Er I på udkig efter tegn til jeres hund? Så er det vigtigt at være opmærksom på de gældende lovkrav. Det er nemlig lovpligtigt, at tegnet som minimum indeholder ejerens navn og adresse – efterleves dette ikke, kan det resultere i en bøde.

Det er en god idé at investere i katte- og hundetegn
Det kan ske for alle, at hunden løber væk. I den forbindelse gør tegnet det betydeligt nemmere at få hunden igen, og man slipper samtidig for en bøde, hvis politiet involveres.

Herudover er det vores erfaring, at tegn til katte – f.eks. hvis de færdes i et boligkompleks – er en fornuftig idé. Uanset hvorfor I måtte overveje et tegn, står vi til rådighed.

Kontakt os i dag på tlf. 55 77 05 07 for mere information eller kig ind

© Copyright Parkens Sko og Nøgleservice • Webdesign: Søgemedier A/S - Cookiepolitik